Tegyük ismét sikeressé Dunaújvárost!

2024.05.05. 10:30

Több sportolási lehetőséget a Dunaújvárosban élőknek

Duol.hu

Magyar András a Fidesz dunaújvárosi szervezete, a KDNP és a Jövő Új Városáért Egyesület (JUVE) közös dunaújvárosi polgármester-jelöltje szerint egy felelősen gondolkodó városvezetésnek kötelessége lenne a mozgáshoz lehetőséget is biztosítani a Dunaújvárosban élők számára — erről osztotta meg véleményét a közösségi médiában:

Öröm látni azt, hogy nagyon sokan sportolnak városunkban! Nemcsak az élsportolókra gondolok, hanem mindazokra, akik hobbiból, a maguk egészsége érdekében vagy közösségi programként választanak valamilyen mozgásos tevékenységet.

Szerintem egy felelősen gondolkodó városvezetésnek kötelessége lenne ehhez lehetőséget is biztosítania a városlakók számára!

Mi a választási programunkban nagy hangsúlyt fektettünk erre: felújítjuk a már meglévő sportpályákat a városban és újakat hozunk létre, például rekortán borítású futópályát, teniszpályát, kispályás focira alkalmas területeket, amelyeket mindenki használhat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában