Anyák napja

2024.05.05. 09:00

Hálával tartozunk az édesanyáknak

Duol.hu

Magyar András a Fidesz dunaújvárosi szervezete, a KDNP és a Jövő Új Városáért Egyesület (JUVE) közös dunaújvárosi polgármester-jelöltje a közösségi médiában osztotta meg gondolatait anyák napja alkalmából:

Ma, május első vasárnapján az édesanyákat, anyákat és nagymamákat köszöntjük!

Az édesanyák a gyermekük első szívdobbanásával őrangyalokká válnak, és óvó-féltő szárnyaikkal kísérnek bennünket egész életük során. Nevelnek, tanítanak, bátorítanak, vigasztalnak, mindig számíthatunk rájuk: általuk ismerhetjük meg, milyen is az igazi, feltétel nélküli szeretet, amely akkor sem szűnik meg, amikor idővel a gyermekből felnőtt lesz. Ezért mindennap hálával tartozunk az édesanyáknak, nemcsak május első vasárnapján!

Sajnos az idő megállíthatatlanul halad előre, sokan vannak olyanok, akik már nem tudják megölelni az anyukájukat, és csak a szívük mélyén őrzött szép emlékekkel tölthetik be a hiányukat.

Anyák napján kihagyhatatlan alkalom nyílik a megbocsátásra, a nézeteltérések megbeszélésre – mert ha van is ilyen, azt mielőbb rendezni kell, őszintén és tisztán, a szeretet erejével. Ahogy a költő is megfogalmazta,

addig menj haza, amíg hazavárnak...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában